De introcursus is de perfecte manier om kennis te maken met schermen. We hebben een cursus voor jeugd (tot 12 jaar) en senioren (vanaf 12 jaar). Beide worden meerdere keren per jaar aangeboden.

Jeugd (tot 12 jaar) start maandag 6 november om 18:00

De cursus voor basisschooljeugd bestaat uit 4 lessen van een uur. De cursus wordt afgesloten met een onderling toernooi, waarbij elektrisch geschermd wordt. Het maximumaantal deelnemers per cursus is 10. Deelname aan de jeugdcursus kost € 10,-. Dit is inclusief het gebruik van schermkleding en wapens.

Meld je aan!

Senioren (12 jaar en ouder) start rond januari/februari 2018.

De cursus voor volwassenen bestaat uit 10 lessen van een uur. Het maximumaantal deelnemers per cursus is 10. De kosten voor deze cursus bedragen €75,-. Dit is inclusief het gebruik van schermkleding en wapens. Voor studenten aan UT en Saxion die een geldige studentenkaart kunnen laten zien, geldt een gereduceerd tarief van €55.

Meld je aan!

Aanmelden

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de eerstvolgende introcurusus. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging van deelname met daarin ook de laatste informatie voor de start van de cursus.

Advertenties