We verzorgen workshops en demonstraties voor bedrijven, feestjes en scholen. Het programma stemmen we af op uw wensen wat betreft beschikbare tijd, groepsgrootte en vaardigheden.

Workshop

In een workshop wordt uitleg over schermen gegeven, gevolgd door een basisinstructie voetenwerk en schermtechniek. Vervolgens worden er oefeningen gegeven waarmee de deelnemers op een leuke manier in aanraking komen met de schermsport. Aan het eind van de workshop worden onderling partijtjes geschermd en zal gekeken worden wie het schermen als beste heeft opgepakt.

Een workshop duurt gemiddeld 1,5 uur (in overleg kan dit worden verkort tot 1 uur of worden uitgebreid tot 2 uur). De deelnemers hoeven alleen een lange sportbroek, t-shirt en zaalschoenen (zonder zwarte zool of noppen) mee te nemen.

Demonstraties

DSV Gascogne verzorgt ook demonstraties op evenementen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de duur van de demonstratie en het aantal schermers dat meedoet. Laat ons weten wat u zoekt; in overleg is veel mogelijk!

Tarieven

  • Voor een incidentele workshop: €140 per uur.
  • Voor een serie van meerdere workshops geldt een lager tarief.
  • Voor studenten aan de Universiteit Twente en het Saxion in Enschede hanteren we een kortingsregeling.

Deze bedragen zijn inclusief zaalhuur (workshops worden bij voorkeur in de Performance Factory in Enschede gegeven) en gebruik van het materiaal. Voor workhops op locatie worden in plaats van zaalhuur reiskosten doorberekend.

Contactformulier

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen om een workshop of demo in te plannen, of voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Advertenties