Als je nog geen ervaring hebt met schermen, adviseren we je deel te nemen aan een van de introcursussen.

Heb je al ervaring met schermen en ben je op zoek naar een nieuwe club? Je kunt altijd langskomen tijdens een van onze trainingen. We zouden het prettig vinden als je vantevoren een bericht naar het bestuur stuurt.

Lid worden

Wil je (eventueel na deelname aan een introcursus) lid worden van DSV Gascogne, dan kun je dit laten weten aan het bestuur. Klik hier om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Je kunt ook zelf het inschrijfformulier downloaden en invullen. Het ingevulde formulier kun je aan een van de bestuursleden overhandigen tijdens de training, maar je kunt het ook per post of per e-mail opsturen.

CAM00275

Tarieven

Voor het seizoen 2016-2017 gelden de volgende tarieven*:

  • <12 jaar: €15/maand
  • <18 jaar: €20/maand
  • >18 jaar: €30/maand
  • Studenten UT/Saxion (>18): €22,50/maand**

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief de verplichte contributie voor de Koninklijke Nederlandse Schermbond (KNAS). De bondscontributie in 2017 bedraagt €23,75 voor leden t/m 20 jaar en €47,50 voor leden van 21 jaar en ouder.

** Het studententarief geldt alleen als je een geldige collegekaart van de Universiteit Twente of Saxion Hogeschool kunt tonen. Promovendi zijn medewerkers van de universiteit en kunnen daarom geen aanspraak maken op het studententarief.

Betaling
Onze voorkeur gaat uit naar maandelijkse betaling via automatische incasso. Als je hier geen gebruik van wilt maken, dan dien je het volledige contributiebedrag in één keer over te maken op het rekeningnummer dat op de contributiefactuur staat vermeld.

Buitenlidmaatschap (i.s.m. schermvereniging Agilité)

Ben je lid bij Gascogne en wil je elke week meetrainen in Hengelo? Of wil je als lid van Agilité ook bij Gascogne komen trainen? Dat kan! Als lid van een van deze verenigingen betaal je bij de andere vereniging de helft van de lidmaatschapskosten. De KNAS-contributie betaal je uiteraard maar bij één vereniging. Neem voor meer informatie contact op met het bestuur.

Lidmaatschap opzeggen

Opzeggen kan altijd, maar houd rekening met het volgende:

  • Opzeggen kan alleen schriftelijk bij het bestuur (dus niet bij de trainer).
  • Er geldt een opzegtermijn van één maand. Zeg je op 31 oktober op, dan stopt je lidmaatschap per 1 december. Zeg je op 3 november op, dan loopt je lidmaatschap tot en met eind december.
  • Zeg je na 1 januari op, dan moet je wel de KNAS-contributie voor het nieuwe seizoen betalen.